O meni

10628312_809137505787602_8397994948157466346_n

Zoran Volarić, rodjen 09.11.1965.godine u Podgorici, penzionisano vojno lice Vojske Crne Gore. Od januara 2014.godine intezivnije se bavi iscjeljiteljstvom, a inicijaciju (spoznaju) je dobio  12.maja 2013.godine na dan sv.Vasilija Ostroškog. Date iscjeljiteljske moći odnose se na sve tri ravni: duhovnu, mentalnu i fizičku. Kao medijum kosmičke energije ima sposobnost povezivanja i sa umrlima.

Svoje poglede na svijet prezentuje na ličnoj fb grupi transmisaono iscjeljivanje, a uskoro treba da izda knjigu na temu duhovnosti, odnosno kako spoznati sebe. Ima objavljen intervju o stečenim sposobnostima u sarajevskom listu „Aura“, takodje i objavljen rad u Zborniku V multidisciplinarnog kongresa „Ishrana budućnosti“ održanog u Novom Sadu na temu duhovnost i ishrana.Svoj rad prezentuje i kroz duhovne radionice prenoseći lična iskustva i spoznaje putem direktne konekcije sa znanjem Univerzuma. Na tim radionicama polaznici stiču osnovna znanja o duhovnosti i na koji način spoznati sebe. Radionice su interaktivne i prilagodjene polaznicima. Do sada su bile održane u Podgorici i Beogradu.

transmisaono-iscjeljivanje

Sam naziv TRANSMISAONO ISCJELJIVANJE predstavlja unikatni pravac u svijetu. Transmisaono iscjeljivanje predstavlja novi način izuzetno efikasnog i veoma jakog kosmičkog iscjeljivanja koji na ovaj način  nigdje nije objavljen ili primjenjivan od strane drugih iscjeljitelja.Transmisaono iscjeljivanje predstavlja skup raznih metoda za iscjeljivanje, počev od direktnog uspostavljanja energetskog polja i otkrivanja uzroka bolesti direktnim prijemom refleksije cijelog organizma liječenog (skeniranje) na tijelo iscjeljitelja.

 

Kao rezultat primjene ovakvog načina liječenja stiče se uvid u sveobuhvatnu dijagnostiku nastale bolesti i probleme koje ona stvara.Proces iscjeljivanja je bezkontaktan i bezbolan uz blage senzacije koje liječeni doživljava prilikom iscjeljivanja. Dužina i trajanje tretmana zavisi od vrste i težine bolesti.Transmisaono iscjeljivanje za razliku od savremene medicine detektuje ne samo nastala fizička oboljenja već i ona oboljenja na astralnom nivou koja mogu da dovedu do nastanka bolesti u bližoj budućnosti.Usmjeravanjem kosmicke energije u vidu tretmana uspostavlja se trajni odnos izmedju iscjeljitelja i tretiranog. Tretirani može kasnije prizvati i aktivirati kosmičku energiju i pomagati sebi i drugima u zavisnosti od stanja svoje svijesti i podsvjesti.