Daj odgovor – spoznaj sebe

Dragi prijatelji došao je trenutak da knjiga ugleda svjetlost dana i započne svoj život. Oni koji se odluče da druguju sa njom imaće ispred sebe jasno OGLEDALO, a lakše će uočavati i prepoznavati druge. Sadržaj knjige se odnosi na svakodnevni život, razmišljanje i prodire dublje u korijene ljudskog Uma opisujući usvojene, naslijeđene programe vaspitanja, karakterne osobine… kao i smjernice kako poboljšati svoj odnos prema sebi i drugima. Takođe, opisan je praktični metod kako možete energetski uticati na svoje ili tuđe fizičko tijelo, odnosno energetski liječiti sebe i druge.
Sama knjiga je energizovana i blagoslovena tako da će pozitivno uticati na Vaše duhovno, mentalno i fizičko zdravlje.

Knjiga ima 217 stranica, format B5 (kao veći rokovnik), tvrd povez.

Knjigu “DAJ ODGOVOR – SPOZNAJ SEBE” možete naručiti na tel/viber 00382 67 821 870 ili kupiti u knjižarama “Narodna knjiga” i “Obodsko slovo” u Podgorici i Nikšiću, kao i na trafikama “Tabaco S Pressa” širom Crne Gore. U Beogradu i za teritoriju Srbije može se naručiti na tel.00381 60 310 70 71.

 KAKO KRENUTI KA DUHOVNOSTI?

​Da li ste svjesni da cijeli život spoznajete sebe? Zašto je važno spoznati svoje trenutno – početno stanje? Ono je važno da biste poslije određenog vremena shvatili koliko su vam misli evoluirale ili koliko ste uspjeli podići nivo svoje svijesti, tj. Koliko ste promijenili svoj pogled na svijet, rezonovanje…