TRANSMISAONI ISCJELJITELJ – ČOVJEK SKENER !

Glavna odlika transmisaonog iscjeljitelja je misaono iscjeljivanje usmjeravanjem kosmičke energije na uzrok bolesti.

Transmisaoni iscjeljitelj ima mogućnost da prima refleksiju cijelokupnog organizma na sebe i na taj način sa 100% sigurnošću detektuje stanje organizma, ustvari otkriva uzrok problema nastanka bolesti.

transmisiono isceljivanje

Prijemom informacija skeniranjem liječenog dobija se uvid u kompletno zdravstveno stanje.

Transmisaoni iscjeljitelj kao čovjek skener na brz i jednostavan način opšti sa liječenim i upoznaje ga sa osjećajima koji se dešavaju u njegovom tijelu, opisujući ekspertizu bolesti na način koju ona proizvodi.

Kao rezultat primjene ovakvog načina liječenja stiče se uvid u sveobuhvatnu dijagnostiku nastale bolesti i probleme koje ona stvara.

Transmisaoni iscjeljitelj ima zadatak da prvo otkloni negativne entitete ukoliko postoje. Negativni entiteti veoma loše utiču na ljude stvarajući im velike probleme, kako fizičke, tako i mentalne, usled čega se osećaju iscrpljenim i nesposobnim, a da im uzrok uopšte nije poznat.

Iscjeljivanje se vrši mislima, kao i rukama i cjelokupnim tijelom iscjeljitelja kao pomoćnim sredstvom u primjeni liječenja i otklanjanju uzroka bolesti.

Transmisiono isceljivanje

Veoma važnu ulogu igra upoznavanje liječenog sa načinom i tretmanom iscjeljitelja koji ga na adekvatan način uvodi u sam proces iscjeljivanja. U zavisnosti od pridržavanja datih savjeta skraćuje se vrijeme oporavka.

Transmisaoni iscjeljitelj može raditi na više načina, kako direktno, tako i indirektno bez obzira na daljinu i kontakt sa liječenim.

Takođe ima mogućnost usađivanja pamćenja vodi tj.pravljenje lijeka za adekvatnu primjenu u liječenju.

Comments are closed.