TRANSMISAONO ISCJELJIVANJE ?

Transmisaono iscjeljivanje predstavlja novi način izuzetno efikasnog i veoma jakog kosmičkog iscjeljivanja koji iscjeljitelj Zoran Volarić iz Podgorice primjenjuje, a do sada nigdje nije objavljen ili primjenjivan od strane drugih iscjeljitelja. To je potpuno nov i drastično različit način koji do sada nije zabelježen u svijetu.

Transmisiono isceljivanjeNa osnovu svega navedenog iscjeljitelju Zoranu Volariću dato je pravo da metodu liječenja nazove TRANSMISAONO ISCJELJIVANJE. Ono takodje predstavlja novi pravac u iscjeljivanju kosmičkom energijom jer obuhvata širok dijapazon liječenja nastalih bolesti.

Transmisaono iscjeljivanje predstavlja skup raznih tehnika za iscjeljivanje, počev od direktnog uspostavljanja energetskog polja i otkrivanja uzroka bolesti direktnim prijemom refleksije cijelog organizma liječenog (skeniranje) na tijelo iscjeljitelja.

Kao rezultat primjene ovakvog načina liječenja stiče se uvid u sveobuhvatnu dijagnostiku nastale bolesti i probleme koje ona stvara.

Proces iscjeljivanja je bezkontaktan i bezbolan uz blage senzacije koje liječeni doživljava prilikom iscjeljivanja.Dužina i trajanje tretmana zavisi od vrste i težine bolesti.

Transmisaono iscjeljivanje za razliku od savremene medicine detektuje ne samo nastala fizička oboljenja već i ona oboljenja na astralnom nivou koja mogu da dovedu do nastanka bolesti u bližoj budućnosti.

Transmisaono iscjeljivanje je sušta suprotnost u odnosu na pristup iscjeljivanja kojim se bave rekonekcija, reiki, bioenergija i drugi alternativni pravci.

Usmjeravanjem kosmicke energije u vidu tretmana uspostavlja se trajni odnos izmedju iscjeljitelja i tretiranog. Tretirani moze kasnije prizvati i aktivirati kosmicku energiju i pomagati sebi i drugima u zavisnosti od stanja svoje svijesti i podsvjesti.

Ustanovljeni naziv Transmisaono iscjeljivanje začet je 09.03.2014.godine a utemeljivač je Zoran Volarić, Podgorica